Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

Vennootschapsbelasting onder de knie

Het is de referentie voor wie de logica machtig wilt zijn, om de belasbare basis voor de vennootschapsbelasting te kunnen berekenen.

Deze 16de editie bespreekt de belangrijke wijzigingen naar aanleiding van de wet van 25 december 2017 en de verschillende wetten die eruit voortvloeiden.

Dit exhaustief boek is didactisch bedoeld, gestructureerd op basis van de aangifte voor de vennootschapsbelasting, en combineert heel efficiënt de juridische en boekoudkundige benaderingen.

Het is de referentie voor wie de logica machtig wilt zijn, om de belasbare basis voor de vennootschapsbelasting te kunnen berekenen.

Het is bedoeld voor boekhouders en accountants, fiscalisten, die er talloze praktische informaties zullen vinden, alsook voor leerkrachten en studenten die zo deze complexe materie heel concreet zullen kunnen benaderen.

Dankzij de vele voorbeelden, is dit boek, dat jaarlijks wordt geüpdatet, ondertussen de referentie geworden voor allen die actief is (of wilt worden) in een cijferberoep.

Aantal pagina's : 702

Uitgavedatum : 26/06/2019

Aangeraden door andere klanten...

Boordtabellen en business planning

Het besturen van een onderneming met kennis van zaken vereist, naast het voeren van een boekhouding, het op punt stellen en actueel houden van boordtabellen en relevante indicatoren.

Lees meer

NUOD Gids personenbelasting

Het op punt gestelde fiscale nieuws !

Lees meer

Ratio's Instrumentenbord Voor de Onderneming

Lees meer