Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

Vennootschapsbelasting onder de knie 2020

Het is de referentie voor wie de logica machtig wilt zijn, om de belasbare basis voor de vennootschapsbelasting te kunnen berekenen.

Deze 17e editie bevat de laatste nieuwigheden op het vlak van vennootschapsbelasting,en namelijk de wijzigingen van de fiscale wetgeving gegenereerd door de wet van 17 maart 2019, die tot doel heeft bepaalde federale fiscale bepalingen van het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen aan te passen.

Dit boek analyseert ook de fiscale gevolgen van de nieuwe CBN adviezen, van de recente administratieve circulaires en van de rechterlijke beslissingen die gelden als rechtspraak.
Dit volledig en didactisch boek is gestructureerd op basis van de aangifte in de vennootschapsbelasting en combineert met een zelden geziene efficiëntie de juridische en boekhoudkundige benaderingen.
Het is het naslagwerk voor iedereen die de logica wil beheersen om de belastbare basis in de vennootschapsbelasting te berekenen. Het richt zich zowel tot de professionals uit de boekhouding en de fiscaliteit, die er heel wat praktische informatie vinden, als tot de leerkrachten en studenten die deze complexe materie op een concrete manier zullen kunnen benaderen.

Door zijn grote duidelijkheid en de vele voorbeelden die het voorstelt, is dit jaarlijks geüpdate werk voortaan de referentie voor alle professionals (of zij die het willen worden). Een investering die snel rendeert.

Auteurs

Aantal pagina's : 718

Uitgavedatum : 22/06/2020

Aangeraden door andere klanten...

Strafwetboek

Het Strafwetboek wordt hier voorgesteld in de bijgewerkte versie uit 2020.

Lees meer

Belgian Capacity Remuneration Mechanism

This book is in English with the full legislation in both domestic languages : Dutch & French.

Lees meer

BTW en Advocaten

Lees meer