Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

Corporate Group : meer dan 30 jaar expertise

Corporate Copyright is een in juni 1990 opgerichte uitgeverij die boeken en software uitgeeft op het gebied van belastingen, boekhouding, management en recht. Naast zijn publicatieactiviteiten is Corporate Copyright leider op het gebied van e-Gov (buitenbalansverplichtingen) met meer dan 10.000 gebruikers van zijn software Corporate Desk, Accowin, Belcofin en Finasset.

Uitgave Corporate Copyright werd in 1990 opgericht met als doel praktische, kwaliteitsvolle en scherp geprijsde boeken te ontwerpen. Sindsdien werden tientallen titels aan de catalogus toegevoegd en deze boeken worden jaarlijks bijgewerkt.

Sinds 1996, onder de naam Corporate Desk , vervolledigt de ontwikkeling van software en toepassingen voor buitenbalansverplichtingen (BTW-aangiften, 281-formulieren, BizTax, enz.) ons dienstenaanbod en brengt het meer dan 10.000 gebruikers samen.

In 2007, na het verdwijnen van Editions Labor , verrijkte een nieuwe collectie praktische werken de catalogus verder.

In 2016 zagen we de overname van boekhoudsoftwareontwikkelaar LBRP  en de commercialisering van een volledige reeks boekhoud-, vermogensbeheer- en bedrijfsleidersbeheersoftware. Johan De Beuckeleer en zijn team zorgen er als senior IT manager voor dat onze producten jaarlijks met 10% groeien.

Sinds 2019 heeft Corporate Copyright het Luikse bedrijf Edi• Pro  overgenomen met Luca Venanzi als editorial partner.

In 2021 treedt JMB Verlag (Bulle - Fribourg) toe tot de uitgeversgroep en vergroot haar internationale uitstraling met de hulp van Jenny Ropraz. In België opent Uitgaven Corporate Copyright haar eerste professionele boekhandel in het hart van het Justitiepaleis in Brussel.

In 2022 voegt Editions Oak Tree Press (Cork Publishing Ltd) zich bij de groep in haar Angelsaksische ontwikkelingen met Brian O'Kane als Founder Publisher.