Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

MyCorporate, de GRATIS mobiele oplossing voor klanten van gebruikers van Corporate Desk.

Een totaal nieuw concept

MyCorporate is de gratis mobiele app (App iOS en Android) bedoeld voor klanten van gebruikers van Corporate Desk*.


Verstuur de eGov-documenten van uw klanten naar hun smartphone en/of tablet zodat ze ze kunnen raadplegen, goedkeuren, opvolgen ...

* Op 18 maart 2019 zijn de modules voor de mobiele functies van Corporate Desk: btw-aangiftes, btw-listings (jaarlijkse klantenlistings en intracommunautaire listings), Fiches 274 (bedrijfsvoorheffing), VatRefund en TaxAuto (VAA voertuigen).

MyCorporate - Gratis voor iedereen!

MyCorporate is een app voor iOS en Android om gratis te downloaden op alle mobiele telefoons en tablets die momenteel verkrijgbaar zijn op de markt.

Met de Corporate Desk-software kan elke gebruiker erg eenvoudig (zie hieronder “Hoe installeer ik MyCorporate bij mijn correspondenten?”) zijn correspondenten (klanten, directie, manager, boekhouding enz.) uitnodigen om de gratis app MyCorporate te downloaden in de Apple Store of via Google Play.

Zodra de app MyCorporate is gedownload, kan elke correspondent de meeste eGov-documenten die u, uw kabinet of uw collega’s hebben opgesteld in Corporate Desk, ontvangen. Ook verkrijgbaar: historieken, grafieken, kennisgevingen ... Deze gratis service is onderdeel van Corporate Desk en wordt snel ontwikkeld.

Uw correspondenten genieten voortaan van een mobiele en volledige geïntegreerde totaaloplossing.

Een of meer Token(s)

De kracht van de app MyCorporate (de app waarmee uw correspondenten toegang hebben tot de meeste in Corporate Desk opgestelde eGov-documenten) ligt in het feit dat ze gratis is. Al uw correspondenten kunnen profiteren van deze service: ze hoeven alleen maar de gratis app MyCorporate te downloaden in de Apple Store of via Google Play en de code (Token) gebruiken die ze van u ontvangen via de app Corporate Desk.

Met MyCorporate kunnen uw correspondenten de eGov-documenten van hun bedrijf of meerdere bedrijven als ze er meer beheren, ontvangen, raadplegen, goedkeuren ... In dat geval bezorgt u hen zoveel Tokens als bedrijven zodat u in de app MyCorporate alle documenten van alle betrokken bedrijven kunt verzamelen.

Het spreekt vanzelf dat er rekening is gehouden met de veiligheidsaspecten en dat het erg eenvoudig is om een Token te schorsen, in te trekken ofte vernieuwen.

Enkele functies

De gratis app MyCorporate die al uw klanten kunnen downloaden is bedoeld voor onmiddellijk, onbeperkt gebruik en voor een absolute mobiliteit in uw communicatie.

Vandaag zijn er in België meer dan 160.000 btw-plichtige bedrijven die dagelijks Corporate Desk gebruiken om hun eGov-documenten op te stellen en te beheren.

Wat houdt MyCorporate in?

Naast de mobiliteit, het meest begerenswaardige concept in de economische wereld, zowel voor de productiviteit als voor het gebruiksgemak, heeft MyCorporate de volgende functies:

 • Raadplegen van documenten
 • Goedkeuren van documenten
 • Verzenden van documenten
 • Uitprinten van documenten
 • Grafische presentatie van gegevens
 • Hulp bij besluitvorming
 • Grafische toegang tot historieken
 • Opvolgen van documenten
 • En nog veel meer...

Met de app MyCorporate kan elke gebruiker van Corporate Desk aan al zijn klanten, gratis, een platform ter beschikking stellen om de meeste eGov-documenten die vereist zijn voor de dagelijkse activiteiten van het bedrijf, dynamisch te raadplegen.

Hoe MyCorporate installeren ?

Met de laatste versie van Corporate Desk profiteert u onmiddellijk van alle nieuwe functies: MyCorporate werkt gratis en zonder andere formaliteiten. Dankzij onze privacybepalingen (AVG) zijn geen bijkomende administratieve formaliteiten nodig.

Opdat uw klanten - of om het even welke persoon die de in Corporate Desk opgemaakte documenten van een bedrijf moet kennen - deze documenten zouden kunnen visualiseren en opvolgen op een mobiel apparaat (smartphone of tablet), hoeft u hen alleen maar te informeren over deze functie en hen vragen om de app MyCorporate gratis te downloaden (in de Apple Store of via Google Play) op hun mobiel apparaat (smartphone of tablet). Zo kunnen ze ook hun eGov-documenten ontvangen dankzij de code (Token) die u hen hebt bezorgd.

Om uw correspondenten (of andere betrokkenen) te laten kennismaken met de mogelijkheden van MyCorporate (op smartphone of op tablet), volstaan enkele eenvoudige stappen (zie hieronder).

Opgelet: om MyCorporate te gebruiken moet de correspondent beschikken over een code (Token) die hij ontvangen heeft van een regelmatige gebruiker van Corporate Desk die minstens één module gebruikt uit de configuratie Corporate Desk*.

 1. Maak automatisch een Token aan voor de klant(en) naar keuze via het menu ‘Bewerken’ => ‘Bewerken onderworpen’ => ‘Beheren’

 2. Stuur de Token naar uw klanten.

  Deze communicatie kan individueel verlopen via de Klantfiche (‘Bewerken’ => ‘Bewerken onderworpen’) in Corporate Desk of via een globale communicatie naar al uw klanten (‘Bestand’ => ‘Groepsbericht van Tokens naar klanten’).

  Opgelet: om de Token naar uw klanten te kunnen verzenden, moet u ofwel beschikken over een mobiel nummer ofwel over een geldig e-mailadres (zie menu ‘Bewerken’ => ‘Bewerken onderworpen’).

  Een sms verzenden is gratis.

  Zodra de Token naar uw klant is verzonden, hoeft hij alleen nog maar de app MyCorporate te downloaden op zijn mobiel(e) appara(a)t(en).

  Het aantal verbonden apparaten is onbeperkt.
    

 3. In zijn app MyCorporate voert uw klant de Token en het btw-nummer van het betrokken bedrijf in (Een bedrijf toevoegen’) om toegang te krijgen tot de mobiele functies van MyCorporate.


   
 4. Natuurlijk kunt u deze procedure herhalen voor meerdere bedrijven bij eenzelfde correspondent.

  Voortaan heeft uw klant toegang tot de eGov-documenten van zijn bedrijf (bedrijven).

  Hij kan nu niet alleen in real time zijn eGov-documenten visualiseren (verzonden documenten, kennisgevingen ...), maar er ook mee interageren en u gegevens terugsturen, zoals het feit dat hij een document al dan niet heeft bekeken of het feit dat hij een document al dan niet heeft betaald (bv. een btw-bedrag).


* Op 18.03.2019 zijn de betrokken modules btw-aangiftes, jaarlijkse klantenlistings, Intracom-listings, voorafbetalingen btw, Fiches 274, TaxAuto. Deze lijst kan snel evolueren en er zullen met de tijd diensten worden toegevoegd naargelang van de ontwikkelingen van de community.

MyCorporate & AVG

U hoeft geen enkele nieuwe AVG-bepaling toe te voegen voor uw klanten en ze hoeven ook geen document te ondertekenen omdat de nieuwe functies geen andere gegevens verwerken dan de gegevens die al werden verwerkt met de software van Corporate Desk onder de algemene gebruikslicentie.

Alle interacties vallen onder onze verschillende AV-bepalingen die u zowel terugvindt op het niveau van het moederbedrijf, Editions Corporate Copyright, als binnen de software Corporate Desk waarvan de licentie werd gewijzigd. De app MyDesk valt niet onder een aparte licentie aangezien deze software een uitbreiding is van de software Corporate Desk en dus geen gegevens verwerkt die niet al onder de AVG-bepalingen vallen van de algemene licentieovereenkomst voor de software Corporate Desk. De app MyCorporate valt niet onder een aparte licentie aangezien deze software een uitbreiding is van de taken die onder het door de klant van de gebruiker ondertekende mandaat vallen voor de licentie Corporate Desk en dus geen gegevens verwerkt die niet al onder de AVG-bepalingen vallen van de algemene licentieovereenkomst voor de software Corporate Desk.

De apps MyCorporate en MyDesk passen perfect in deze verschillende kaders en vereisen, van uw kant, geen bijkomende formaliteiten voor u ze in gebruik neemt.

Meer bepaald:

1. De relaties tussen u en/of uw bedrijf en de website van de firma S.A. Editions Corporate Copyright worden geregeld door het algemeen kader van de AVG.

2. De relaties tussen u en/of uw bedrijf, uw medewerkers/collega’s en/of elke andere persoon die wordt gedefinieerd als gebruiker van de software Corporate Desk en minstens een van de modules en de software Corporate Desk vallen onder de algemene gebruikslicentie van de software Corporate Desk en de AVG-bepalingen van elke softwaremodule.

3. De relaties tussen u en/of uw bedrijf, uw medewerkers/collega’s en/of elke andere persoon die wordt gedefinieerd als in contact met een van uw klanten (natuurlijke personen of bedrijven) en uw klanten onder het mandaat en/of de arbeidsovereenkomst vallen die reeds werd gedefinieerd en ondertekend door u en/of uw bedrijf en uw klanten.

4. De relaties tussen u en/of uw bedrijf, uw medewerkers/collega’s en/of elke andere persoon die wordt gedefinieerd als gebruiker van de app MyDesk (voor iOS en Android) en minstens een van de modules en de app MyDesk onder de algemene licentieovereenkomst van de software Corporate Desk vallen waarbij de app MyDesk een uitbreiding is van de software Corporate Desk die dus geen andere persoonsgegevens gebruikt dan de gegevens die al worden gebruikt in de software Corporate Desk en dus onder de licentieovereenkomst en de AVG-bepalingen daarvan vallen.

5. De relaties tussen u en/of uw bedrijf, uw medewerkers/collega’s en/of elke andere persoon die wordt gedefinieerd als gebruiker van de app MyCorporate (voor iOS en Android) en minstens een van de modules en de app MyCorporate onder de algemene licentieovereenkomst van de software Corporate Desk vallen waarbij de app MyCorporate een uitbreiding is van de software Corporate Desk die dus geen andere persoonsgegevens gebruikt dan de gegevens die al worden gebruikt in de software Corporate Desk en dus onder de licentieovereenkomst en de AVG-bepalingen daarvan vallen.

6. De punten 4. en 5. hiervoor zijn identiek gevalideerd door het feit dat er geen gegevens mogen worden uitgewisseld met de apps MyDesk en MyCorporate zonder dat elke gebruiker daarvoor al de software Corporate Desk werd gebruikte en dus de licentieovereenkomst en de AVG-bepalingen daarvan heeft aanvaard en gevalideerd.

Graag uw email intikken om uw demo-versie te downloaden.

M D W D V Z Z

28

29

30

31

1

  2

   3

    4

     5

      6

       7

        8

         9

          10

           11

            12

             13

              14

               15

                16

                 17

                  18

                   19

                    20

                     21

                      22

                       23

                        24

                         25

                          26

                           27

                            28

                             29

                              30

                               1

                               1

                               2

                               3

                               4

                               5

                               6

                               7

                               • Meer weten ? Neem dan contact met info@corporate.be op : wij overlopen samen jullie wensen en verwachtingen en maken een afspraak met onze Sales Developper. Zo krijgt u een perfect beeld van onze aanpak en hoe uw workflow eruit kan zien. Hebben Corporate Group oplossingen u kunnen overtuigen? Dan doen we technisch het nodige om alles online of offline te plaatsen. Corporate Group : eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.

                                En vraag ? info@corporate.be