Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

News

Uitgaven Corporate Copyright nemen Uitgaven JMB Verlag over

Op 1 juli 2021 veranderde Editions JMB SA (gevestigd in Val-de-Charmey, gespecialiseerd in managementboeken voor bedrijven) van eigenaar. Het aandelenkapitaal is volledig gekocht door de Belgische uitgeverij (Corporate Copyright SA) die zich zo in Zwitserland vestigt. Het nieuwe hoofdkantoor wordt verplaatst naar Bulle. Het bedrag van de transactie is niet openbaar gemaakt.

De heer Jean-Philippe Ayer, uitgever en voorzitter van de Raad van Bestuur, spreekt zijn tevredenheid uit over deze verkoop. Hij staat al 26 jaar aan het hoofd van dit bedrijf en is verheugd dat hij zich kan wijden aan zijn meer literaire en culturele activiteiten via zijn andere entiteiten, zoals Editions de l'Hèbe SA (met name actief in opkomende literatuur) en de prestigieuze Interregionale Young Authors Prize (PIJA), waarvan hij voorzitter is.

De heren Axel Neefs en Pierre Delroisse, oprichters en belangrijkste aandeelhouders van Corporate Group, zijn zeer verheugd om hun Franstalige redactionele afdeling internationaal uit te bouwen, nadat ze het professionele redactionele segment in België aanzienlijk hebben ontwikkeld met Corporate Copyright SA (Brussel) of, in samenwerking met De heer Luca Venanzi, bij Edi•Pro SA (Luik). Deze nieuwe stap zal ook de ontwikkeling van de Duitstalige catalogus mogelijk maken. "De Belgische en Zwitserse uitgeverijmarkten hebben, naast hun specifieke kwaliteiten, verrassende gemeenschappelijke punten die het mogelijk moeten maken om interessante synergieën te ontwikkelen", vult Corporate Group aan.


SA Editions JMB Verlag AG
A Corporate Group Company
218 Rue de Vevey
CH-1630 BULLE

Home

Alle nieuws raadplegen