Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

Invoer van uw Excel bestanden in de modules Fiches 281.xx, BTW-Listings en/of VAT-Refund

Vaak wensen de gebruikers van Corporate Desk Excel-bestanden in hun modules in te voeren. Natuurlijk is het mogelijk voor de modules Fiches 281.xx, BTW-listings (klanten en intracom) en VAT-Refund. Alle Excel bestanden kunnen ingevoerd worden als er een conversie bestand (".icg" - Image Comparer Results) aangemaakt is.

Als u uw Excel-bestanden wenst in te voeren bestaan er drie mogeljikheden :

a. In uw PC vindt u al tal van voorbeelden van Excel bestanden en de overeenstemming ervan met een ".icg"bestand  (in de map van Corporate Desk) :

Om de Excel-bestanden in de module BTW-listings in te voeren
PC => C: => Program Files => Corporate => CorporateDesk => Samples

Om de Excel-bestanden in de module Fiches 281.xx in te voeren
PC => C: => Program Files => Corporate => CorporateDesk => SamplesFiches

Om de Excel-bestanden in de module VAT-Refund in te voeren
PC => C: => Program Files => Corporate => CorporateDesk => SamplesVatRefund

Die voorbeelden werden aangemaakt om concrete gevallen te beschrijven en om u uw eigen ".icg" bestanden te laten adapteren. De ".icg" kunnen zo worden gebruikt maar dan moeten uw Excel bestanden nauwkeurig de voorbeelden volgen.

b. Bij meest complexe Excel bestanden of als u normaal uw eigen oplossingen ontwikkelt kunt u alle inlichtingen daarover in de hulp sectie van Corporate Desk. Opgelet : dit eist computer skills.

c. Als uw bestanden te complex zijn of als u gewoon geen tijd of skills om die ".icg" bestanden aan te maken, kunt u dit of die bestand(en) bij ons bestellen. De vaste prijs hiervoor is 150 € (btw excl.) per ".icg" bestand (normaal is er maar één nodig per module). Bestel uw ".icg" bestand hieronder en stuur dan uw Excel bestand naar : info@corporate.

150 € HTVA