Deze website maakt gebruik van cookies.
OK

Ons bedrijf

Corporate Copyright : meer dan 25 jaar ervaring tot uw dienst…

Corporate Copyright was in juni 1990 opgezet. Met boekhoudkundige, fiscale en juridische boeken werd het bedrijf vlot gespecialiseerd in de markt van Accountants, Fiscalisten en Bedrijfsrevisoren. Corporate Copyright neemt ook deel aan verschillende meer « mainstream » projecten. 
 
Beiden benaderingen leidden tot een absolute bestseller met de publicatie van het boek « Nieuwe BTW-aangiften » in 1993 met meer dan 26.000 verkochte exemplaren.
 
Ontwikkeld door een journalist en econoom (IAG), Axel Neefs (redacteur bij Trends Tendances Magazine et L’Echo tijdschrift), Corporate Copyright was in de IAB-omgeving (Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten) opgegroeid. Daarna werd het bedrijf onafhankelijk met het aankomst van zijn tweede historische aandeelhouder, Pierre Delroisse, een UCL psycholoog.
 
Sinds 2006 heeft Corporate Copyright enkele bedrijven die in deze sector (of verder) echt actief zijn overgekocht : Gids der Ministeries (institutionele jaarboek), EasyDoc (software bedrijf), Café Central (culturele uitgaven), enz.
 
Huidige omzet is 1,500 K€ en onze personeel telt meer dan 17 medewerkers in België.